Bli Medlem

Medlemskap BMFK


Hej !


Vill du bli medlem i Bollnäs Modellflygklubb (BMFK)?, då gör du en anmälan om  medlemskap via vår mail: bollnas_mfk@yahoo.se så kontaktar vi dig med vidare information.


Skriv ämne: Medlemskap BMFK (typ av medlemskap)

Namn:  Arne Andersson   Personnr:  1975****-****

Adress:  Anderssonvägen 66

Ort: Bollnäs

Postnr: 82131

Telefon : 0278-***** 070-******

e-mail: arne_andersson@yahoo.se


Som medlem i BMFK har du fri tillgång till flygfältet Flygmyran med tillhörande klubbstuga, samtidigt som du får träffa likasinnade med ett brinnande flygintresse.

Vi är ett litet gäng flygare som försöker träffas så ofta vädret lämpar sig för flygning. Vi flyger både sommar och vinter. På vintern åker hjulen av och skidorna på!

Landingsbanan klipps 1-2 gånger i veckan på sommaren och har vid några tillfällen plogats på vintern. vintertid flyger vi även på sjöarna i Bollnäsområdet och då främst på Varpen samt Woxsjön.


Att man som medlem följer de regler som gäller för flygning och vistelse på fältet ser vi som en självklarhet, och då vi är en ideell förening med små inkomstmöjligheter ser vi gärna att man som medlem hjälper till med det underhållsarbete som måste utföras för att få fältet att fungera.


Medlemsavgiften är för år 2015


Medlemskap Juniorer (upp till 25år)  175:-

Medlemskap Seniorer   350:-

Gästmedlem (flyger vid enstaka tillfällen ej boende i Bollnäs kommun)  175:-

Stödmedlem (icke flygande) 100:-


Klubbens konto i Swedbank:

Clearingnummer: 81034

Kontonummer: 944 831 092-1


Man måste som aktiv flygare även se till att ha ett gällande försäkringsskydd för skador orsakade på, personer, bilar eller annan egendom i händelse av att man störtar sitt plan. Vi rekomenderar att man har medlemskap i något av dom riksförbund som finns som erbjuder speciella Rc-Flyg försäkringar.


Vi ser fram emot din ansökan !